miascorner

Presentation

URL:    http://miascorner.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-03-04 15:54
Senast inloggad:    2015-02-25 20:38
Bloggtitel:    miascorner
Förnamn:    Miah
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

Hejsan!

Välkommen in i min kreativa värld!!

Kan inte riktigt bestämma mig vad som är roligast att göra i livet, så jag pysslar med massor...:) Här delar jag med mig av en del till dig och hoppas du kan inspireras till eget pysslande eller tillsammans med barnen!

Jag är i grunden både utbildad reklamtecknare (på stenåldern...lol), gick sedan vidare och blev lärare i sv/so/eng och bild. Det har jag arbetat med i snart 20 år och är nu även snart klar med min magister som speciallärare i läs/skriv! Jag brinner för att använda alla sinnen, få vara kreativ och  hjälpa alla våra härliga ungar, som har det lite kämpigt i skolan, att nå stjärnorna!

Min fritid ägnar jag till att skapa saker, främst i papper och på papper, med scrapbooking, kort och pyssel! Jag målar och skriver, skapar lite eget material att arbeta med i t.ex skolan!

Jag driver Papperssvalan sedan 2007, en butik på Gotland med försäljning och kursverksamhet på kvällar och helger och med tillhörande webbutik som är öppen dygnet runt! 

Här hittar du bl.a papper, pyssel och material för scrapbooking, kort och annat papperspyssel, samt färdiga alster!

www.papperssvalan.se


Du är välkommen att använda tips och mallar från min sida, men länka gärna eller ange källa, OK? Om jag ser att många inspireras av det jag gör kan jag lägga upp mer alster och tips i framtiden:-)

Lycka till & ha kul i ditt skapande!

Mia


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se